ADR-nimekirja teisendamine markeriteks

Teisendage oma ADR-nimekiri Excelist, Google Sheetsist või CSV-st markeriteks programmidele Avid Pro Tools, Media Composer, Premiere ja DaVinci Resolve. Või eksportige oma ajajoone markerid ADR-nimekirjana.

Lohistage failid siia või klõpsake sirvimiseks ADR-nimekirjad (.xlsx, .xls, .ods, .csv, .tsv) või markerid (.txt, .ptx, .xml, .edl, .fcpxml) · kuni 15 faili
Alates
Teisenda
Repliigi asukoht
Rada
🛑 MIDI-markerid on aegunud vorming. See ei toeta markerite värve ja toetab ainult teatud märke. Soovitame selle asemel kasutada Pro Toolsi PTX-markerite töövoogu. Valige "Avid Pro Tools > PTX File (.ptx)". Kui kasutate MIDI-markereid, veenduge nihke vältimiseks, et teie Pro Toolsi sessiooni tempo on 50000 ja 768 tick'i.
Teisendamine Pro Toolsi PTX-vormingusse maksab 5 AI-krediiti. Teise võimalusena uuendage PRO-tellimusele, et teisendada tasuta piiramatult faile. PTX-vormingu kohta leiate rohkem üksikasju allolevalt vahekaardilt Avid Pro Tools.
Proovteisendus PTX-vormingusse teisendab ainult esimesed 3 markerit.
Diskreetimissagedus
Heli pull rate
Kaadrisagedus
Start
Nihkumine +/- võrra
Filter
Filter
alates kuni
Kestus
Seadistage kestus
Min. Kestus
Värv
Vaikimisi värv
Blue
Cyan
Green
Yellow
Red
Orange
Magenta
Purple
Fuchsia
Rose
Sky
Mint
Lemon
Sand
Cocoa
White
Black
Ühenda & muuda

ADR-nimekirja teisendamine markeriteks

käimas...
✔ Tasuta tööriist
✔ Excel, CSV & Google Sheets
✔ Pro Tools, Avid, Premiere & Resolve

ADR-nimekirjad järeltootmises

ADR (Automated Dialogue Replacement) on võtteplatsil salvestatud dialoogi uuesti salvestamine stuudios, et parandada heli kvaliteeti või kajastada muudatusi stsenaariumis. ADR-nimekiri, mida nimetatakse ka ADR cue sheet'iks, on selle protsessi alus: selles on loetletud iga repliik koos ajakoodi, tegelase ja dialoogiga.

Selle tööriistaga saate teisendada ADR-nimekirja markeriteks oma heli- või montaažitarkvara jaoks, nii et iga repliik ilmub ajajoonel õigesse kohta. Võite toimida ka vastupidi ja eksportida oma ajajoone markerid ADR-nimekirjana Exceli, CSV või PDF-vormingus.

Märkige ADR-repliigid oma montaažitarkvaras

Paljud monteerijad märgivad ADR-repliigid otse ajajoonele. Pange igale repliigile marker, kirjutage tegelane markeri nimesse ja dialoog kommentaari. Seejärel eksportige markerid programmist Media Composer, Premiere, DaVinci Resolve või Final Cut Pro, laadige need siia üles ja eksportige ADR-nimekiri Exceli, CSV või PDF-vormingus. Kasutage iga tegelase või põhjuse jaoks eri markerivärvi ja filtreerige nimekirja värvi järgi.

Valmistage ette oma ADR-tabel

Teie failil peab olema päiserida. Kohustuslik on ainult ajakoodi veerg, kõik teised veerud on valikulised. Teisendaja tunneb ära järgmised veergude nimed:

VeergAktsepteeritud veergude nimed (näited)
Ajakood InTimecode, Timecode In, TC In, In, Start
Ajakood OutTimecode Out, TC Out, Out, End
TegelaneCharacter, Role, Name – saab markeri nimeks
DialoogDialogue, Line, ADR Line, Comment – saab markeri kommentaariks
VärvColor, Colour
Repliigi numberCue, Cue #, No

Aktsepteeritud värvid: blue, cyan, green, yellow, red, orange, magenta, purple, fuchsia, rose, sky, mint, lemon, sand, cocoa, white, black

Exceli (.xlsx, .xls) ja OpenDocumenti (.ods) faile saate üles laadida otse. Loetakse ainult esimest töölehte. Google Sheetsist või Apple Numbersist eksportige tabel esmalt CSV-vormingusse.

Laadige alla meie lihtne näidisfail demo_adr_file.csv või kasutage meie malli Google Sheetsis: Ava Google Drive'is.

Tooge oma ADR-nimekiri programmi Avid Pro Tools

ADR-repliikide toomiseks programmi Avid Pro Tools on 3 erinevat viisi. Neist kolmest sobivaim on Pro Toolsi PTX-vorming.

PTX-sessiooni andmedMIDI-failEDL-fail
Markerite värvidJahEiPole päris markerid, vaid klipid, mille nimeks on dialoog.
Individuaalne sessiooni algusajakoodJahJahPole oluline
Reguleeritav heli pull rateJahEiPole oluline
Reguleeritav diskreetimissagedusJahEiPole oluline
Uute repliikide hilisem importimineJahEi. Pro Tools lubab ühes sessioonis ainult ühte markeritega MIDI-rada.Jah
Kuidas importida PTX-markereid Pro Toolsi?

Avage Pro Toolsis "File > Import > Session Data". Valige ja avage loodud ".ptx" fail. Veenduge aknas "Import Session Data", et alumisel paneelil "Session Data" oleks märgitud ruut "Ruler Markers / Memory Locators". Vajutage "OK" ja teie ADR-repliigid imporditakse markeritena.

Miks PTX-teisendused pole tasuta?

PRO-kasutajad saavad teisendada piiramatult PTX-faile, muul juhul maksab teisendus AI-krediite.

Kui soovite vormingut lihtsalt proovida, valige "PTX Session Markers [Trial]". Prooviversioon on tasuta, kuid teisendab ainult esimesed 3 repliiki.

Kuidas eksportida Pro Toolsi markereid ADR-nimekirjana?

Menüüst "File > Export > Session Info as Text" saate Pro Toolsist markerid eksportida. Laadige tekstifail siia üles, valige allikaks "Avid Pro Tools > TXT Marker" ja väljundiks "Excel Spreadsheet" või "PDF".

Pro Tools
Kuidas importida MIDI-markereid Pro Toolsi?

Menüüst "File > Import > MIDI" saate loodud faili Pro Toolsi importida. Valige fail ja seejärel "Add MIDI Track". Kui markeritega MIDI-rada on juba olemas, peate selle esmalt eemaldama. Kui teie sessioon ei alga ajakoodiga 00:00:00:00, sisestage sessiooni algusajakood ülaltoodud vormi välja "Sequence Start", vastasel juhul on markerid nihkes.

Pro Tools
Pro Tools

Saage rohkem Pro-ga

Meie tasuta ADR-tööriist pakub palju funktsioone ADR-nimekirjade teisendamiseks ja muutmiseks. Tasuta versioonil on siiski mõned piirangud, mille eemaldamiseks on vaja PRO-tellimust.

Avasta Pro funktsioone
Funktsioon Tasuta Pro
Teisenduste limiit Mõistlik kasutus Piiranguteta
Kirjeid faili kohta kuni 1200 Piiranguteta
Premium-vormingud ✕ ✓
Failide krüpteerimine ✕ ✓

Automatiseerige oma töövood meie API abil

Olenemata sellest, kas olete arendaja või soovite lihtsalt automatiseerida rohkem protsesse selliste tööriistadega nagu Zapier või Make, saate meie API abil selle tööriista hõlpsasti oma töövoogudesse integreerida. Lisateavet REST API integreerimise kohta leiate meie API dokumentatsioonist.

API dokumentatsioon